[content_two_third]

Betaalbaar en mooi wonen doe je met

Meram Meubelen

Meram Meubelen is een vertrouwde adres voor voordelig en kwalitatief en stijlvol wonen. U kunt onze producten naast onze woonwinkel ook in deze online webwinkel bekijken en bestellen. Ons doel is om kwalitatieve, stijlvolle meubels en woonaccessoires  aan te bieden voor betaalbare prijzen. We streven ernaar om elke doelgroep te bedienen die zijn/haar interieur stijlvol en betaalbaar wil inrichten en daar plezier aan wil hebben.

Bij Meram Meubelen houden we van kwaliteit, degelijkheid en design. Daarom zijn wij dé meubel webwinkel die stijlvolle hedendaagse design meubels online en in onze showroom aanbied. Wij hebben een breed, uniek en stijlvol assortiment aan woonmeubels en woonaccessoires voor veel woonplezier.  Voor elk woonstijl- en smaak is er wel wat.

Naast onze showroom winkel in Arnhem (sinds 1995), biedt onze online webwinkel tevens alle service aan die u mag verwachten. U vindt hier een groot assortiment kwalitatieve en betaalbare (design)meubels voor uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer en de kamer van de kinderen.

U kunt op uw gemak bankstellen, tv-meubels, wandkast combinaties, salontafels, eettafels, bureautafels, stoelen, slaapkamers, kinderkamers, woonaccessoires en nog veel meer bekijken op onze website.

Kijkt u rustig rond in onze webwinkel of fysieke winkel.

[/content_two_third] [content_third id=”last”]

Meubels van hoge kwaliteit

De stijlvolle design meubels en moderne woonaccessoires die u vindt in onze webwinkel van merammeubelen.nl zijn van degelijke kwaliteit. Wij hebben 20 jaar ervaring in het aanbieden van mooie meubels van goede kwaliteit voor de scherpste prijzen. Door het werken met gerenommeerde fabrikanten bent u als klant verzekerd van kwalitatief goede materialen en producten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

[/content_third]

 

[content_third]

vakkundige EIGEN bezorgDIENSt

U plaats snel en eenvoudig een bestelling via onze klantvriendelijke webshop. De door u bestelde product(en) worden gratis* geleverd binnen Nederland. De meubels worden door onze eigen bezorgdienst vakkundig geleverd op het gewenste adres. Een aanzienlijk deel van ons assortiment is altijd voorradig om te kunnen voorzien in een snelle bezorging. Mocht het zo zijn dat het product beschadigd is voor de verzending of tijdens het transport, dan ontvangt u een nieuw onderdeel.

* vanaf een totale bestelbedrag van € 1200,-, daaronder tegen vergoeding op basis van afstand.

[/content_third] [content_third]

Veilig, simpel en snel online bestellen

Welke van onze betaalmethodes u ook kiest, u betaalt altijd veilig in onze online webshop. Alle informatie blijft tijdens de transport van gegevens vertrouwelijk en niet leesbaar door derden.

[/content_third] [content_third id=”last”]

7 Dagen retourrecht op aankopen via webshop

Bent u niet tevreden of bent u van gedachten veranderd over de via onze webshop bestelde product(en) dan heeft u het recht om het bestelde product retour te zenden binnen zeven dagen. Neem hiervoor altijd tijdig contact op met onze klantenservice op het nummer 026 – 321 27 64 of via e-mail info@merammeubelen.nl

[/content_third]