[cycloneslider id=”woonkamer”]

 

[content_quarter]

Woonkamer

Woonkamer

[/content_quarter] [content_quarter]

Slaapkamer

Slaapkamer

[/content_quarter] [content_quarter]

Jeugdkamer

PRETTY GIRL slaapkamer

[/content_quarter] [content_quarter id=”last”]

Showroom-modellen

Woonkamer hugo 6

[/content_quarter]

 

[content_two_third]

Betaalbaar en mooi wonen doe je met Meram Meubelen

Wij zijn een vertrouwde adres voor voordelig en kwalitatief wonen. U kunt onze producten naast onze woonwinkel ook in deze online webwinkel bekijken en bestellen. Ons doel is om kwalitatieve, stijlvolle meubels en woonaccessoires  aan te bieden voor betaalbare prijzen. We streven ernaar om elke doelgroep te bedienen die zijn/haar interieur stijlvol en betaalbaar wil inrichten en daar plezier aan wil hebben.

Bij Meram Meubelen houden we van kwaliteit en design. Daarom zijn wij dé meubel webwinkel die stijlvolle en hedendaagse design meubels aanbied. Wij hebben een breed, uniek en stijlvol assortiment aan woonmeubels en woonaccessoires voor veel woonplezier.

Kijkt u rustig rond in onze webwinkel en/of kom eens langs bij onze woonwinkel. Wij streven ernaar om ons assortiment zoveel mogelijk ook online op deze webwinkel te plaatsen.

[/content_two_third] [content_third id=”last”]

Showroom

Naast onze showroom in Arnhem (sinds 1995), biedt onze online webwinkel tevens alle service aan die u mag verwachten. U vindt hier een selectie uit ons grote assortiment aan kwalitatieve en betaalbare (design)meubels voor uw woonkamer, slaapkamer, uw werkkamer en de kamer van de kinderen.

U kunt op uw gemak bankstellen, tv-meubels, wandkast combinaties, salontafels, eettafels, bureautafels, stoelen, slaapkamers, kinderkamers, woonaccessoires en nog veel meer bekijken op onze website.

[/content_third]

 

 

Nieuwe producten

 

Aanbieding!
Aanbieding!

Bedden

Petek Bed

1,300.00
Aanbieding!
Aanbieding!

Bankstellen

Bristol Bank

1,999.00
Aanbieding!

Bankstellen

Napoli Bank

1,749.00
Aanbieding!

Bankstellen

Constantinopel Bank

1,950.00
[statement_box link=”/showroom-outlet” button=”Showroom” title=”Bezoek onze showroom”]Wilt u de meubels bekijken? Kom gerust een keer langs in onze winkel. Gelieve contact op te nemen als u een specifiek model wilt zien in de winkel.  U bent van harte welkom.[/statement_box]